Visbar

Wanneer u op zoek bent naar die beroemde oesters; schuif gerust aan! Wanneer u een heerlijke wijn wilt drinken met een perfect gegaarde Tonijnsteak; pak uw plaats aan de bar! Wanneer u een biertje wilt drinken met vrienden; pak uw barkruk!

In onze bar serveren wij onze gerechten zo puur mogelijk; de natuur heeft haar de smaak immers al gegeven! Zo komen alle gerechten het best tot hun recht. Daar geloven wij in.

Wees welkom in onze visbar en vraag de kok naar de dagspecialiteit; laat u verrassen!


Duurzaam

Vis is duurzaam wanneer die afkomstig is van een visserij die rekening houdt met de mogelijke gevolgen van de manier van vissen voor het ecosysteem. Deze visserij zorgt dat er voldoende vis blijft zwemmen om zich in groten getale te kunnen voortplanten. Vissen, maar met mate, daar gaat het om. Daarnaast moet de visserij vissen op een wijze die niet schadelijk is voor het bodemleven en die de bijvangst beperkt. Ook moet de visserij goed georganiseerd zijn zodat de gevangen vis te traceren is.


Duurzaam en

De Zilte Zeemeermin

We houden van vis, maar ook van duurzaam. Daarom vindt u bij ons geen paling. Wel vindt u bij ons heerlijke meerval als prima vervanging. Met de ogen dicht proeft u geen verschil!

Daarnaast staat er bij ons regelmatig bijvangst op het menu; zo voorkomen wij verkwisting en zorgen we voor verrassende en unieke gerechten!


Duurzame tips?

Heeft u tips om ons nog duurzamer te laten werken? Laat het ons weten!