Vismarkt

Welkom op onze vismarkt! Bij ons geen plastic slablaadjes en voorverpakte vis. De vis springt zo vanuit zee bij ons de vismarkt binnen. Verser kunt u ze niet krijgen!

Om de dag wordt de vis in alle vroegte bij ons aangeleverd. Zo bent u verzekerd van versheid en kwaliteit. En wij? Wij nemen dan maar voor lief dat we daarvoor heeeeel vroeg op moeten staan!


Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres voor de lekkerste kibbeling van Nederland en omstreken.

En heerlijk lekkere bekjes hebben we ook.


Visbar

De visbar is weer open! Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag bent u bij ons welkom om de lekkerste vis te proeven onder het genot van een wijntje of een biertje.

U mag bij ons aandacht, kwaliteit, kennis (van vis dan) en plezier verwachten. Wanneer u dan ook nog een paar leuke mensen meeneemt zijn dat de perfecte ingredienten voor een geslaagde avond!

Ook hier geldt dat alles wat wij u serveren vers is; en dat proeft u.

Tot snel in de Visbar!

Team De Zilte ZeemeerminHoreca

Steeds meer horeca-bedrijven weten ons te vinden voor eerlijke en heerlijke vis. Onze afnemers zijn verzekerd van kwaliteit voor een eerlijke prijs. Neem met ons contact op om de mogelijkheden door te spreken.Catering

Meer dan 10 jaar geleden zijn we als 'De Visbroertjes' begonnen met haring- en oesterparty's in Velp en omstreken. Dat liep enigzins 'uit de hand' en nu kunt u ons voor alles bellen! Mits het met vis te maken heeft natuurlijk.