Win een parel

Wanneer je in november 2020 een mandje met 12 oesters koopt bij de Visbroertjes maak je kans op één van de échte en bijzondere tahiti-parels.

World of Oysters heeft namenlijk twee unieke parels verstopt in de oesters die in november 2020 bij de Zilte Zeemeermin verkocht worden. De winnaar mag de gevonden parel in samenwerking met Atelier Victor Tijssen omtoveren tot een speciaal op maat gemaakt sieraad.


Dus voor deze ene maand geldt niet:

"Gevonden parels blijven eigendom van de Visbroertjes!"Post je filmpje en maak kans op een waardebon!

Film het openen van de oesters zodat we het magische moment vastgelegd hebben.

Post je filmpje op en tag @visbroertjes, @ateliervictortijssen en @world_of_oysters en gebruik de hashtag #DeZilteParel.  


Als je dit doet, maak je kans op 1 van de 10 waardebonnen om 12 oesters in ons restaurant op de Ruiterstraat 6 te komen eten (wanneer we weer open mogen natuurlijk).

Hoe werkt het?

Om kans te maken op één van de parels moet je het volgende doen:

Bemachtig (graag wel op legale wijze) één of meer van de kansmakende mandjes oesters.

Film het openen van de oesters zodat we het magische moment vastgelegd hebben.

Heb je een parel gevonden? Gefeliciteerd! Bewaar deze én het bijbehorende certificaat goed! Post je filmpje en neem gelijk contact op met Visbroertje Luuk. Hij zal een afspraak met je plannen om de verdere gang van zaken met je door te spreken.

Ga gelijk weer naar de Visbroertjes om een nieuw doosje overheerlijke oesters te kopen. DIt moet tenslotte gevierd worden!


De kleine lettertjes

- De actie loopt van 1 november 2020 tot en met 30 november 2020.

- Deze actie betreft de mandjes met 12 oesters.

- Het verwerken van de parel in het sieraad gebeurt in de eerste week van december 2020 in overleg met Atelier Victor Tijssen.

- Alleen op vertoon van bijgevoegd certificaat van echtheid zal de parel verwerkt worden in het sieraad.

- Het geheel heeft een waarde van € 500 nadat Atelier Victor Tijssen de parel heeft verwerkt. De combinatie van het verwerken van 2gram 14kt geelgoud, het ontwerpen en het ambachtelijk vervaardigen van het sieraad vertegenwoordigen de totale waarde van € 500.

- Horeca-afnemers zijn van deelname uitgesloten.

- Alle 7 andere broers en zussen van de Visbroertjes zijn ook van deelname uitgesloten.

- De parel is niet inwisselbaar voor contanten.

- De Visbroertjes zijn niet aansprakelijk wanneer u een parel inslikt; check dus eerst goed uw doosje oesters!


Atelier Victor Tijssen

Gespecialiseerd in handgemaakte sieraden uit eigen atelier.

Tijdloze, unieke ontwerpen in duurzaam edelmetaal gecombineerd met bijzondere edelstenen op maat gemaakt voor iedereen. Precisie, oog voor detail en focus maken Atelier Victor Tijssen. Creativiteit en een luisterend oor zijn de basis voor zijn sieraden op maat. Ter nagedachtenis aan zijn overleden vader als drijfveer heeft Stefan zich ontwikkeld tot een veelzijdige ambachtelijke goudsmit met een moderne touch.

www.ateliervictortijssen.com


World of Oysters

Als familiebedrijf is World of Oysters sinds 1906 actief in de schelpdierenkweek.

Zij zijn een samenwerkingsverband van oesterkwekers en reizen de wereld over om gepassioneerde oesterkwekers te bezoeken en kweektechnieken te bespreken. Een assortiment met unike en hoogwaardige kwaliteit oesters; direct van de bron!

www.worldofoysters.nl